Diari Més

Política

Es constitueix a Salou l'Agrupació JSC

El 1 de desembre es va dur a terme a la seu del PSC de Salou l'Assemblea Constitutiva de l'agrupació JSC

Imatge de l'Agrupació JSC a Salou.

Es constitueix a Salou l'Agrupació JSCCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant el transcurs de l'acte, el líder de la formació a Salou, Yeray Moreno, ha volgut dirigir unes paraules al conjunt d'assistents i els va encoratjar a continuar treballant per tal de ser l'altaveu de totes les i elsjoves salouencs que volen un municipi que faci de la joventut i les seves necessitats una prioritat. S'ha comptat amb l'assistència de Nacho García , membre de la Comisión Ejecutiva Nacional, Ismael Fraile,Primer secretari JSC de Tarragona i també amb Christian Soriano, Primer Secretari de les JSC Comarques Tarragonines tots ells recolzantla nova etapa juvenil socialista de Salou.

ComPrimer Secretari de la JSC Salou, Kevin Moreno, va emfatitzar en la importància de fomentar la participació política del jovent dins del món polític.

El nou primer secretari ha dibuixat les línies estratègiques que es planteja l'organització pels pròxims anys: «potenciar el contacte directe amb els i les joves per traslladar les seves necessitats i fer de Salou un municipi on puguem trobar tot allò que ens permet-hi desenvolupar-nos a escala formativa, (laboral i d'oci)».

La nova executiva de l'agrupació JSC està composada per Kevin Moreno, com Primer Secretari de JSC, Laura Martinez, nova Secretaria de Xarxes Socials i Relacions Institucionals, Alexandra Corral como a Secretaria de l'Organització i Alejandro Gonzalez com a Secretari de Política Municipal i Formació.

tracking