Diari Més

Policial

La policia troba armes prohibides i drogues a dos locals d'oci de Salou

Un dispositiu de Mossos, Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil acaba amb 27 denúncies i 132 persones identificades

Algunes de les armes i drogues decomissades pels agents.

La policia troba armes prohibides i drogues a dos locals d'oci de SalouACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Salou en dos locals d'oci del municipi ha acabat amb 132 persones identificades i 27 denúncies: 11 per tinença de drogues, set per armes prohibides, cinc per normativa fiscal i quatre per situació irregular.

Durant les inspeccions, es van detectar dues infraccions administratives en els espais, situats al carrer de Carles Buïgas. Fonts policials han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que el dispositiu es va desenvolupar entre les 01.00 i les 06.00 hores del passat diumenge i que va involucrar un centenar d'agents dels diversos cossos policials.

Les inspeccions i registres a la zona d'oci van permetre trobar estupefaents i armament prohibit com esprais d'autodefensa, porres extensibles i elèctriques i, fins i tot, un arpó. Els agents també van denunciar la venda il·legal de tabac al detall, de la qual se n'ha fet càrrec el cos de la Guàrdia Civil.

El dispositiu també es va desenvolupar a Segur de Calafell, on es van realitzar dues entrades a locals d'oci. Aquest es va ferla nit de divendres en dos bars on es van identificar 23 persones. Els agents van aixecar dues denúncies per tinença de drogues, dues actes d'inspecció dels locals amb diverses infraccions administratives, tres citacions a persones per la llei d'estrangeria, dues actes de denúncia per la llei d'Ordenació del Mercat de Tabac, una denúncia per la llei Tributària i dues denúncies per contraban amb el comís de 8 caixes de tabac tipus shisha.

tracking