Diari Més

Municipal

El Morell inicia la fase de votació dels pressupostos participatius

Els majors de 16 anys poden participar-hi fins al pròxim 18 de desembre

Els veïns del Morell podran votar fins a tres propostes.

El Morell inicia la fase de votació dels pressupostos participatiusAjuntament el Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'haver recollit una quarantena de propostes que la ciutadania ha fet arribar al consistori i d'un treball tècnic de validació per determinar quines complien els criteris establerts, ha començat la fase de votació de la tercera edició dels pressupostos participatius del Morell. «Estem molt satisfets amb la resposta del veïnat, que s'ha implicat i ha fet un munt de propostes per a millorar el poble», indica l'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Eloi Calbet.

«L'objectiu és que la ciutadania se senti part del funcionament de l'Ajuntament, a la vegada que des del consistori fem valdre la seva opinió», continua. Finalment, han passat a la fase de votació un total d'onze propostes, entre les quals hi ha subvencions per aquelles persones que instal·lin plaques solars, la construcció d'un pumptrack, el disseny i senyalització d'una ruta saludable, la creació d'un pas segur fins al cementiri municipal, l'impuls per pintar murals en diversos punts del municipi o la creació de figures dels elements del seguici festiu morellenc per a infants.

En aquesta ocasió, i mantenint el lema Al Morell, la teva opinió compta, el consistori posa a disposició de la ciutadania 70.000 euros del pressupost municipal del 2023 a la proposta que sorgeixi de la voluntat de la ciutadania. Les persones majors de 16 anys empadronades a la vila podran optar fins a tres propostes. La votació, que tindrà lloc fins al pròxim 18 de desembre, es pot fer a través del web votacions.elmorell.cat, tot i que també es pot votar a les oficines d'atenció al ciutadà del consistori.

tracking