Diari Més

Societat

Cal Jan celebra els deu anys amb el millor mestre xocolater del món Lluc Crusellas

El guanyador del World Chocolate Masters va visitar les dues botigues

Lluc Crusellas, a l'esquerra, i Rafel Aquilera, de Cal Jan, a la dreta.

Cal Jan celebra els deu anys amb el mestre xocolater Lluc CrusellasCal Jan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pastisseria Cal Jan celebra enguany el seu desè aniversari. Els actes per festejar aquesta fita s'han anat repartint durant tot l'any i el darrer cap de setmana la pastisseria de Magí Rovira i Rafel Aguilera van rebre al millor mestre xocolater del món, el català Lluc Crusellas.

El xocolater de Vic va guanyar recentment el World Chocolate Masters, un certamen anual on competeixen pastissers de tot el món per aconseguir el títol. Crusellas va sortir vencedor i va estar el darrer cap de setmana a les dues botigues de Cal Jan situades a Torredembarra i al Mercat Central de Tarragona per donar un petit tast als tarragonins i torrencs dels seus dolços. A banda de provar les seves obres, també es va presentar el llibre Xocolata, Postres d'Autor al teu Abast, de Lluc Crusellas.

Durant les celebracions del seu desè aniversari, Cal Jan ha rebut la visita de diferents xocolaters i els ha obert la porta a exposar els seus productes a tarragonins i torrencs. La Pastisseria Cal Jan també ha rebut diversos guardons. L'any 2021, Magí Rovira i Rafel Aguilera van rebre el premi al millor Panettone de Xocolata d'Espanya, un trofeu que els va permetre lluitar en el campionat de món. Enguany el seu panettone també ha estat entre les principals candidatures per reafirmar el títol d'aquest particular dolç d'origen italià que és cada vegada més popular durant les festes de Nadal. Amb la nova campanya de festes ja començada, el forn de Cal Jan treu fum per cobrir de nou les comandes de panettone.

tracking