Diari Més

Gastronomia i solidaritat a la Festa de l'Oli del Morell

La cita serà aquest diumenge, 4 de desembre, a l'espai de la Fira de Nadal

Participants en el Concurs d'Allioli en l'edició de 2021.

Gastronomia i solidaritat a la Festa de l'Oli del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'espai de la Fira de Nadal del Morell, a l'esplanada del carrer Àngel Guimerà, acollirà un any més una nova edició de la Festa de l'Oli, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de desembre. L'activitat començarà a les 9h del matí amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. Tot plegat, productes de producció km0. A més, serà un esmorzar solidari, ja que l'import íntegre del tiquet, que té un preu de 3 euros, anirà destinat a La Marató de TV3, que aquest 2022 està dedicada a la salut cardiovascular.

L'esdeveniment l'impulsa la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Morell, amb la col·laboració del Molí d'Oli Mas Montseny i la Cooperativa Agrícola Sant Isidre. «L'objectiu és promocionar un producte del territori i, a més, d'alta qualitat, com és l'oli, a la vegada que donem a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals», exposa la regidora Mònica Casas. Fruit de l'èxit de les darreres edicions, durant la Fira es farà també el IV Concurs d'Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Un concurs obert a tothom i completament gratuït al qual, per participar-hi, caldrà inscriure's el mateix diumenge 4, de 9 a 10 hores, a l'estand de l'Ajuntament del recinte de la Fira de Nadal.

La Festa de l'Oli és un acte de la Fira de Nadal del Morell que se celebra els dies 2, 3 i 4 de desembre. Així, en el marc d'aquesta fira, el mateix dia 4 hi haurà activitats com la Mostra de cultura popular (11h) o el Vermut musical amb Dj's locals (13.45h).

tracking