Diari Més

Almoster celebra la 41a Festa de l'Oli aquest diumenge 4 de desembre

És una bona oportunitat per tastar l'oli nou

L'esmorzar popular arrencarà a les nou del matí.

Almoster celebra la 41a Festa de l'Oli aquest diumenge 4 de desembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més, la zona esportiva municipal d'Almoster acollirà una nova edició de la Festa de l'Oli, un certamen que enguany supera les quatre dècades, arribant a la 41a edició.

Com ja és tradició, la cita serà el primer diumenge de desembre, que enguany s'escau en el dia 4. La festa arrencarà a les nou del matí, hora en què es podrà començar a degustar l'oli local per amanir una bona torrada acompanyada de carn a la brasa o arengada.

La trobada és una iniciativa de la Cooperativa Agrícola d'Almoster amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almoster, i comptarà amb la participació de les diferents entitats del municipi.

Durant la festa hi haurà també diverses paradetes de les associacions i un programa de balls, música i espectacle que servirà d'al·licient per a totes les famílies i grups d'amics, vinguts del mateix poble o de poblacions veïnes, que cada any s'acosten fins a la zona esportiva municipal per no perdre's la cita amb l'esmorzar popular.

La Festa de l'Oli serà una bona oportunitat per tastar l'oli nou i conèixer el seu gust inconfusible d'oliva arbequina de la DOP Siurana. Tradicionalment, també és una cita en què les famílies compren l'oli nou. Es dona la circumstància que enguany, des de la Cooperativa Agrícola d'Almoster, han volgut fer saber a totes les persones que tenen per costum comprar l'oli almosterenc que estan esgotant l'oli d'aquest any. Segons les previsions de la Cooperativa, a la festa de l'oli s'acabarà. Igualment, recorden que també es pot aconseguir a la botiga de l'entitat, que aquesta setmana estarà oberta de dilluns a divendres en horari de 17.30 a 19.30h i dissabte d'11 a 13 h. Allà es distribuirà l'oli de la nova temporada fins a exhaurir existències

tracking