Diari Més

Eleccions

PACMA es presentarà per primer cop a les municipals d'Altafulla

L'empresaria María Elisa López-Mateos Moreno serà la candidata a l'alcaldia

María Elisa López-Mateos aspira a ser la nova alcaldessa.

PACMA es presentarà per primer cop a les municipals d'AltafullaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit animalista PACMA ha anunciat que es presentarà per primera vegada a la seva història a les eleccions municipals d'Altafulla, que tindran lloc el maig del 2023. La candidata serà l'empresària María Elisa López-Mateos Moreno.

La formació política animalista concorrerà als comicis amb la intenció de portar els drets animals, la lluita pel medi ambient i la justícia social a la quotidianitat política altafullenca.

López-Mateos, de 66 anys, és tècnica mercantil i administrativa i secretària mèdica. Es considera una aficionada a les activitats a l'aire lliure i en contacte amb la natura, així com la pintura. Ha participat com a voluntària al refugi de cavalls A.D.E. i al Centre d'Ajuda Social In Via.

La candidata ha assegurat que «hi ha moltes qüestions a resoldre de caire social; la sanitat pública; els col·legis públics; l'alt preu dels lloguers; la cistella de compra, etc.» i posa especial atenció en la cura dels rius i aqüífers, així com l'atenció que se'ls proporciona als animals que resideixen al terme municipal.

tracking