Diari Més

Oci

La nova atracció de PortAventura estarà basada en 'Uncharted'

El conegut 'streamer' AuronPlay ho ha anunciat a través d'un dels seus directes de Twitch

Imatge de l'interior del parc temàtic.

CCOO convoca diverses concentracions a PortAventura el 20 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova montanya russa que PortAventura estrenarà al 2023 estarà dedicada a la pel·lícula de la famosa saga de videojocs,Uncharted.El conegut streamerAuronPlay ho ha anunciat a través d'un dels seus directes a la plataforma de Twitch. La nova atracció del parc temàtic s'està construint des de fa setmanes a la zona del Far West.

Després del seu anunci, PortAventura ha publicat un vídeo donant la benvinguda a la nova montanya russa. La nova atracció estarà basada en la pel·lícula que es va estrenar a principis d'any i que està protagonitzada per Tom Holland.

Així doncs,PortAventuraWorldi SonyPicturesEntertainmenthan anunciat avui que «Uncharted», la primera muntanya russadarkridedel món basada en la taquillera pel·lícula, s'inaugurarà a mitjans del 2023. La nova atracció, que se situarà a la zona delFarWest, permetrà als visitants endinsar-se en la perillosa cerca d'un dels majors tresors mai trobats.

David García, director general de Negoci dePortAventuraWorld, assegura que «estem entusiasmats amb l'anunci d'aquest acord estratègic amb una companyia de referència en la indústria de l'entreteniment com SonyPictures. Aquesta aliança ens permetrà estar presents a escala global presentant la nostra primera muntanya russadarkridei, al seu torn, complementar a la perfecció l'oferta delresort. Estem convençuts que aquesta nova atracció amb tecnologia capdavantera serà fonamental per a crear grans moments i records per a les famílies i amics que decideixin passar les seves vacances i temps lliure al nostreresort».

Per part seva, JeffreyGodsick, vicepresident executiu d'Associacions Globals i Gestió de Marca i director d'Entreteniment Basat en la Localització de SonyPicturesEntretainment, explica que «l'equip dePortAventuraWorldha dissenyat una emocionant atracció perquè els fans del joc i la pel·lícula puguin posar-se en la pell deNateiSullyi emprendre la seva pròpia aventura a la recerca de tresors».

RostiuQizilbash, director de PlayStationProductions, manifesta que «després de l'enorme èxit de la pel·lícula 'Uncharted', ens entusiasma veure com aquest acord de llicència en el món de l'entreteniment s'expandeix encara més en nous i emocionants espais».

Els visitants més atrevits podran gaudir de prop de 700 metres d'un vibrant recorregut per aquesta exclusiva muntanya russadarkridede més de 12 metres d'altura en un espai immersiu únic – de 4.800 metres quadrats i 16 metres d'altura.

Aquesta nova i emocionant atracció promet descobrir territoris foscos i inexplorats durant una estimulant expedició que no els deixarà indiferents. Per a això, l'atracció comptarà amb unpre-show replet de sorpreses i un viatge d'inesperats esdeveniments en una experiència totalment immersiva en cerca del gran tresor.

Amb una inversió de 25 milions d'euros, el projecte ha estat possible gràcies a l'acord de llicència amb SonyPicturesi la seva creació compta amb la col·laboració de la prestigiosa empresa de disseny Intamin AmusementRidesiSallyCorporation, companyia líder internacional especialitzada en el desenvolupament dedarkridesi en el disseny deanimatronics.

tracking