Diari Més

Infraestructures

Adif destinarà 7,2 MEUR a canviar l'ample de via al tram entre Vandellòs i La Boella

Es donarà continuïtat en amplada estàndard des de La Boella fins a l'enllaç amb el tram Vandellòs-Castelló

Imatge de la intermodal de la Boella.

El Port de Tarragona invertirà més de 50 milions en l'ampliació de la terminal de la BoellaPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d'administració d'Adif i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) han anunciat aquest dimecres diverses inversions per impulsar el Corredor Mediterrània a Catalunya i el País Valencià. Segons una nota, entre altres actuacions es destinaran 7,2 milions en treballs en via i catenària per al canvi d'ample d'ibèric a estàndard en un tram de 35 quilòmetres entre Vandellòs i el canviador de La Boella, situat entre Reus i Tarragona. Així, es donarà continuïtat en amplada estàndard des del canviador fins a l'enllaç de la variant amb el tram Vandellòs-Castelló, en què també es canviarà l'amplada de via.

D'altra banda, s'ha adjudicat un contracte per al subministrament i transport de 100.000 travesses i subjeccions que s'utilitzaran en la implantació de l'amplada internacional al tram Castelló-Vinaròs-Vandellòs-La Boella, la renovació de travesses al ramal a Tortosa i la remodelació de l'estació de València-la Font de Sant Lluís, per import de 13,5 milions.

Tal com ha recordat el govern espanyol, les obres d'execució del projecte de construcció per a la implantació de l'amplada estàndard de via i catenària del tram Vandellòs-canviador de La Boella compten amb finançament europeu a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i els fons Next Generation.

tracking