Diari Més

Societat

Aquests són els vuit immobles de Tarragona que Hisenda ha tret a subhasta

Sis immobles estan situats a Salou, un al Vendrell i un altre als Pallaresos

Al carrer Domènec Sugrañes i Gras de Salou es subhasten sis immobles.

Aquests són els vuit immobles de Tarragona que la Generalitat ha tret a subhastaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri d'Hisenda ha convocat la subhasta pública d'un total de vuit immobles de Tarragona. Així doncs, sis dels edificis estan situats a Salou, un al Vendrell i un altre als Pallaresos. La data de conclusió de la subhasta serà el proper 5 de desembre.

Els sis de Salou estan situats al mateix carrer, Domènec Sugrañes i Gras, i pertanyen al mateix propietari. El primer d'ells és un habitatge que està situat en una planta baixa i té un preu de 195.065,7 €. En canvi, el segon, el tercer i el quart, són un garatge, un traster i un habitatge que tenen un preu de 180.840,15 €. Finalment, el cinquè i el sisè són un garatge i un traster amb un preu de 195.065,7 €.

Pel que fa a la resta d'immobles que no estan situats a Salou, en resten dos. El primer és un habitatge situat a l'avinguda del Puig del Vendrell i consta de rebedor, cuina, menjador, bany, lavabo, tres dormitoris i terrassa. Té una superfície útil de setanta metres quadrats i li correspon una plaça d'aparcament tancada. L'habitatge té un preu de 58.766,43 €.

En canvi, el segon és un local comercial que està situat al carrer Poeta Mistral, 2 dels Pallaresos. Té una superfície de tres-cents deu metres quadrats i disposa de diverses dependències. El local té un preu de 149.130,02 €.

Es pot accedir a més informació sobre els immobles aquí.

tracking