Diari Més

Salou registra una ocupació a l'octubre de 12,5 punts més que el 2019

La mitjana d'ocupació mensual va ser del 63% i va augmentar, també, el nombre total de pernoctacions

Imatge d'arxiu del passeig de Jaume I de Salou.

Salou registra una ocupació a l'octubre de 12,5 punts més que el 2019Ajuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou ha registrat aquest passat mes d'octubre una ocupació mitjana del 63% als allotjaments turístics, segons dades facilitades per l'Eurecat,l'entitat de referència sobre dades turístiques a Catalunya.Aquesta xifra representa 12,5 punts més que el percentatge assolit durant el mateix període de 2019. Pel que fa a pernoctacions, n'hi ha hagut un 2,7% més que l'any 2019, passant de 635.236, al 2019, a 652.707, aquest 2022.

Les xifres han estat, encara, millors si ens fixem en certs moments clau, com el pont de Tots Sants -29, 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre- quan una quinzena dels 45 establiments oberts aSalou, entre hotels, càmpings i apartaments, van estar per sobre del 90% d'ocupació; i diversos, fins i tot, van arribar al 100%, fent que la mitjana se situés en un 81.7%.

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme,Pere Granados, valora molt positivament els resultats del passat mes d'octubre i els atribueix a «la bona feina que estem fent, tant des de la nostra entitat, amb les accions de promoció al mercatnacional, francès i britànic, i la creació de nous productes turístics; com, també,els esforçosdel sector privat».

Granados parla de l'octubre com de «l'inici de la temporada de tardor, un mes bo, perquè encara tenim una climatologiamolt agradablei els nostres visitants de proximitat poden gaudir de l'oferta delSaloweeni la programació de laFesta Major del 30 d'Octubre, a més del patrimoni natural, paisatgístic i cultural, elshoppingi la gastronomia de qualitat».

Pel que fa a l'origen dels visitants, el passat mes d'octubre van arribar, majoritàriament,del territori estatal i de Catalunya, així com, també, de França, un mercat que en aquesta època de l'any té bona disponibilitat per viatjar.

tracking