Diari Més

Solidaritat

Salou acollirà l'espectacle benèfic 'Zambomba Flamenca' el pròxim 6 de desembre

Tindrà lloc a les 12 hores, al Teatre Auditori del municipi, i es recaptaran fons a favor de la investigació del càncer infantil

Imatge d'una edició passada.

Salou acollirà l'espectacle benèfic 'Zambomba Flamenca' el pròxim 6 de desembreAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vuitena edició de l'espectacle benèfic'Zambomba Flamenca'tornarà aSalou, el proper6 de desembre, per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Tindrà lloc a les 12 hores, al Teatre Auditori (TAS). La recaptació anirà destinada, íntegrament, alPediatric Cancer Center, el nou centre d'oncologia pediàtrica de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, per a la investigació del càncer infantil i perquè els més petits tinguin l'oportunitat d'accedir als millors tractaments.

Cal destacar que la Zambomba és l'expressió del sentiment i la tradició del Nadal andalús, a través de la música flamenca. Aquest esdeveniment és organitzat per laUnión Musical 'La Flamenca'i laHermandad Rociera del 'Pastorcillo Divino', amb la col·laboració de l'Ajuntament de Saloui laCasa de Andalucía de Tarragonay Provincia; entre d'altres entitats, empreses i associacions. L'espectacle comptarà amb més de 60 artistes, la música de 30 guitarres, percussions, violí, piano, baix i vint 'cantaores'i 'cantaoras'. Tots ells, participen de forma altruista.

L'entrada donatiues pot adquirir, al preu de8 euros, a diferents establiments de Salou, Vila-seca i dels barris Sant Pere i Sant Pau, la Granja i Bonavista.Així mateix, es pot adquirir l'entrada per a l'espectacle de Salou de formaonline, a través de l'enllaçVIII Zambomba Flamenca Solidaria en Entradiumi, també, per correu electrònic, acasa.andaluciatgn@gmail.como bé a través dels membres de la Junta Directiva de la Casa de Andalucía. D'altra banda, es pot participar a través de laFila Zero, fent una donació al número de compteES51 0182 6128 4402 0381 4308.

tracking