Diari Més

Política

Iban Calvet encapçala el nou partit polític Som Creixell

La formació creixellenca es defineix com a 100% municipalista

El candidat Iban Calvet.

Iban Calvet encapçala el nou partit polític Som CreixellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pròximes eleccions municipals, al maig de 2023, comptaran amb un nou partit a Creixell (Tarragonès). La nova formació política, Som Creixell, es va constituir el mes de març passat i vol estar a prop dels veïns i de les seves preocupacions. «Ho volem fer perquè estimem Creixell, el lloc on molts hem nascut o vàrem venir a viure fa molts anys», expressa Calvet, que remarca que no venen de l'òrbita de cap altre partit.

«Som creixellencs amb molta il·lusió i ganes de treballar per i pel nostre poble». El nucli del partit està format pel mateix Calvet i Ana Mª Hernández Sáez, que exerceix de secretària. «Tots dos estem molt implicats en el teixit associatiu i cultural del poble, per tant, no som cares desconegudes per als veïns», manifesta Calvet. Aquesta nova formació sorgeix com a alternativa al panorama polític actual al poble: «Estem cansats de la manca d'evolució, dels partits de sempre i dels mateixos polítics, ens cal frescor i persones que vulguin fer les coses ben fetes». Calvet confessa que fins al moment, «estem tenint molt bons inputs. Sabem que és una aposta arriscada però volem millorar la vida dels veïns».

Des del passat mes de juny, s'han anat reunint amb diferents veïns d'urbanitzacions de Creixell com ara La Massó, La Coma, Port Romà o Les Eres, així com també entitats del poble, per escoltar i prendre nota de les preocupacions veïnals.

tracking