Diari Més

Laboral

Els bombers de les nucleras d'Ascó i Vandellòs signen un conveni amb Falck

Aquest garanteix el poder adquisitiu i millora les condicions de la plantilla

Els treballadors de Falck han fet una acció informativa prèvia a la vaga aquest divendres al matí.

Els treballadors de Falck es concentren a Vandellós i provoquen retencionsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres, 11 de novembre, Comissions Obreres i la direcció de Falck han signat un acord de conveni que garanteix el poder adquisitiu de la plantilla i que millora les seves condicions laborals.Els bombers que operen a les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs estaven en vaga per reclamar millores laborals.

L'acord, que ha estat ratificat prèviament per la plantilla,tindrà una vigència de 3 anys i estableix uns increments salarials en aquest període d'un 11,5 % per al personal de brigada i d'un 13,5 % per als auxiliars, uns increments amb els quals es vol garantir que la plantilla no perdi poder adquisitiu.

També incorpora millores de les condicions laborals, per exemple, en la regulació de les vacances i la recuperació de les hores extres en temps de descans. Així mateix, s'estableix un dia d'assumptes propis anual i es garanteix el plus d'ambulància a les 30 persones de la brigada. També es dona l'opció d'escollir el quadrant de 8 o 12 hores.

Un altre aspecte destacat del nou conveni és la creació d'una bossa d'hores voluntàries per evitar un sobreús dels equips de reforç i es recull el dret a les proves d'esforç per garantir que s'està en bones condicions per passar les proves físiques.

tracking