Diari Més

Política

Junts per Riudoms presenta una co-candidatura de Sergi Pedret i Isabel Gómez per a les eleccions municipals

Amb aquesta nova fórmula, l'actualt batlle seria l'alcalde durant els dos primers anys i la periodista assumiria el rol en els darrers dos

Sergi Pedret i Isabel Gómez.

Junts per Riudoms presenta una co-candidatura de Sergi Pedret i Isabel Gómez per a les eleccions municipalsJunts per Riudoms

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual alcalde Sergi Pedret Llauradó i la periodista Isabel Gómez Fargas, en un format de co-candidatura, seran les apostes de Junts per Riudoms per a la pròxima legislatura. La formació va presentar ahir, en un acte al Teatre Auditori Casal Riudomenc, els seus candidats a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals del 2023.

La fórmula de la candidatura, mai abans vista a Riudoms, respon a una voluntat de lideratge compartit i s'aplicarà en un format de 2+2: els dos primers anys seria alcalde l'actual batlle, Sergi Pedret, i els dos darrers assumiria el rol Isabel Gómez. «La suma multiplica i aporta experiència, la suma ens porta a la col·laboració, la suma sempre és més, perquè sumant som millors i nosaltres venim a aportar el millor de cadascú», va dir Pedret, preguntat per aquest nou sistema. «Pensem en una co-candidatura buscant un nou model de lideratge: el lideratge distribuït o compartit. I això, no sols és trencador i suma, si no que ens aporta agilitat, empoderament, innovació i corresponsabilitat», va afegir Isabel Gómez.

El principal objectiu de la co-candidatura és «sumar lideratges i trencar motlles». És per això que han volgut comptar amb la figura de la Isabel Gómez per co-liderar el projecte de Junts, en una aposta per convertir-se -en assumir l'alcaldia- en la primera alcaldessa de la història de Riudoms. Llicenciada en Publicitat, RRPP i Periodisme, amb un màster en Direcció de comunicació, el seu currículum suma onze anys d'experiència a l'empresa líder mundial del sector químic BASF, on actualment treballa gestionant programes de lideratge, acceleració de talent diversitat i inclusió.

L'acte va comptar amb la presència de Míriam Nogueras, diputada de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, que va voler posar en valor la nova co-candidatura: «La gent ha d'entendre que la feina que es veu no és la d'un sol alcalde o la d'un sol diputat o diputada, sinó la de tot allò que l'acompanya. El que anuncieu avui és l'equip, la força de les persones quan treballen juntes», va dir Nogueras, que va aprofitar l'ocasió per desitjar molts èxits als nous candidats.

tracking