Diari Més

Societat

Els Pallaresos promou una enquesta per saber l'opinió dels veïns sobre el CRAE

Les persones empadronades al municipi podran expressar si estan a favor o en contra de la seva instal·lació fins el pròxim 22 de novembre

Alguns dels veïns mostren la seva disconformitat amb el CRAE.

Els Pallaresos promou una enquesta per saber l'opinió dels veïns sobre el centre de menorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament dels Pallaresos ha fet un pas més en relació a la instal·lació del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE). Es tracta d'una enquesta, que es va posar en marxa ahir, per conèixer l'opinió dels veïns sobre la idoneïtat o no d'aquest centre als Pallaresos. Per a participar-hi, només cal complir dos requisits: estar empadronat al municipi i tenir més de 16 anys. Tots aquells veïns que vulguin manifestar el seu parer ho podran fer fins el pròxim dimarts, dia 22 de novembre, acudint a la seu de l'Ajuntament, portant el document identificatiu oficial, de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores, i els dimarts, també en horari de tarda, de les 16.30 a les 19 hores. Un cop a l'Ajuntament, cal demanar participar en l'enquesta i dipositar en una urna la butlleta amb la resposta.

Des que el passat mes de setembre hi hagués una trobada informativa entre l'Ajuntament i la Generalitat per informar de la instal·lació d'un CRAE a l'avinguda de Bofarull del municipi, alguns veïns han protestat en repetides ocasions en contra d'aquest equipament al poble. La propera convocatòria serà aquest diumenge, a les 12 hores, des del parc de la mateixa avinguda.

tracking