Diari Més

El grup montblanquí Annexes, semifinalista del concurs 'Cover' de TV3

La formació acaba de publicar el seu nou treball discogràfic 'Cor de guix'

Muntsa Porta interpretant la cançó.

El grup montblanquí Annexes, semifinalista del concurs 'Cover' de TV3Instagram Cover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Annexes, format pels montblanquins Muntsa Porta i Xavier Miró, és un dels semifinalistes del talent showCover que TV3 emet per Instagram. La seva versió de pop electrònic del tema Tot queda igual de Sopa de Cabra és una de les cinc seleccionades pel jurat entre més de 200 propostes.

En aquesta primera fase del concurs el jurat, format per Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla, ha escollit cinc finalistes entre els grups que han versionat temes d'Antònia Font, Ginestà, Love of Lesbian, Sopa de Cabra i The Tyets. El concurs es pot seguir a través del compte d'Instagram @covertv3.

Nou disc

Aquest reconeixement arriba en el moment que Annexes acaba de treure al mercat el seu darrer treball Cor de guix, que inclou 12 temes de pop electrònic íntegrament en català. Es tracta d'un disc autoproduït, composat, editat, mesclat i masteritzat a l'estudi d'Annexes.

Els temes estan disponibles a les principals plataformes musicals (Spotify, Apple Music, Amazon Music, etc.) i també en suport CD en edició limitada, a la venda a Perfumeria Vives de Montblanc. El videoclip del primer senzill també ha estat autoproduït.

La formació té previst portar el nou disc en concert en els propers mesos. Montblanc serà una cita ineludible per veure'ls en directe.

tracking