Diari Més

Territori

Alcover, primer destí dels 'Tastets de comarca' d'Òmnium Alt Camp

El cicle s'estrena el dissabte 12 de novembre

La visita també inclourà una ruta pel nucli antic del municipi.

Alcover, primer destí dels 'Tastets de comarca' d'Òmnium Alt CampÒmnium Alt Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Òmnium Alt Camp ha posat en marxa els 'Tastets de comarca', un cicle de visites culturals guiades per descobrir municipis i racons de la comarca de l'Alt Camp.

La primera sortida se celebrarà el matí del dissabte, 12 de novembre, i el poble escollit per donar el tret de sortida al cicle és Alcover.

'Tastets de comarca'és una iniciativa de la Comissió de Memòria Viva d'Òmnium Alt Camp, que té com a objectiu «conèixer el territori més proper, el dels socis de la nostra comarca», apunta la presidenta de la seu territorial, Rosa Olivé.

Les sortides, que es faran trimestralment, i, afegeix Olivé, «estan obertes a tothom qui vulgui venir, més enllà dels socis de l'entitat».

La sortida a Alcover constarà d'una visita guiada a Ca Batistó, un casal senyorial del segle XVII que acull el Museu d'Alcover, i una ruta pel poble. També visitaranla col·lecció del museu i les estances burgeses de la casa, que conserven la decoració, mobiliari, objectes i vestits originals del segle XIX. A continuació, es farà una ruta urbana pel nucli antic del poble. Finalment, l'activitat acabarà amb una degustació de cervesa artesana.

El preu de la sortida és de 9 € i les inscripcions es poden fer a través del formulari de la web https://ja.cat/visitaalcover.

tracking