Diari Més

Successos

Detinguts dos homes a Solivella per seguir a la seva víctima fins al banc i robar-li 4.400 euros

Els lladres van fer un seguiment de la víctima i la van abordar quan anava al banc a ingressar els diners de la recaptació del seu establiment

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos homes de 32 i 35 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència. El robatori es va produir el matí del passat 19 de setembre a Solivella. La víctima, encarregada d'un establiment del municipi, va patir una estrebada de la seva bossa de mà quan es disposava a entrar a una entitat bancària del municipi. A la bossa portava la recaptació de l'establiment, prop de 4.400 euros.

A partir de la denúncia interposada per la víctima, la Unitat d'Investigació de Valls es va fer càrrec del cas i va portar a terme una sèrie de gestions que van permetre saber que l'autor de l'estrebada no havia actuat sol.

Els investigadors van reconstruir els fets i van poder ubicar al lloc un altre home. Tots dos havien estat vigilant la treballadora al seu establiment i havien esperat que aquesta sortís cap al banc per ingressar la recaptació. Llavors, pels volts de les 10.00h del matí la dona va arribar al banc i quan estava a punt d'accedir-hi, un dels lladres li va donar una forta estrebada per robar-li la bossa de mà. Tot seguit, va fugir corrents. Posteriorment, els dos homes van marxar del poble.

Gràcies a diverses gestions, els mossos van identificar els dos presumptes autors, als quals els hi constaven diversos antecedents policials. Els investigadors van establir un dispositiu de recerca i van poder detenir-los dimecres passat a Valls. Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, qui n'ha decretat la posada en llibertat de tots dos.

tracking