Diari Més

Activitats

Sobreviure a la massacre zombie

El pròxim divendres 28 d'octubre, l'Ajuntament dels Pallaresos organitza dues sessions d'espectacles interactius

Dos actors caracteritzats en l'edició que es va celebrar l'any passat.

Sobreviure a la massacre zombieCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una societat animalista secreta, un pla apocalíptic i molts i molts zombies són els ingredients principals de Zombie Escape, l'activitat que l'Ajuntament dels Pallaresos ha programat per a la nit de divendres 28 d'octubre. La proposta es presenta com un joc interactiu, terroríficament emocionant, en el qual els participants hauran de completar un recorregut pel municipi (que compta amb una zona de bosc) sense que els atrapi cap dels zombies que, aquella nit, camparan pel poble amb ganes de fer-la grossa.

La producció del joc-espectacle és un treball d'Escape Room Tarragona i Espectacles Interactius, una empresa local especialitzada en aquest tipus d'esdeveniments, que l'any passat ja va organitzar aquesta mateixa activitat. Per a aquest any, han creat una trama nova, que serà explicada als participants només començar, i que els posarà en ambient abans d'iniciar el seu recorregut. L'objectiu del joc, que té una durada aproximada de dues hores, és completar el recorregut i arribar al final sense ser atrapat per cap dels zombies. Les persones que tinguin la mala sort de ser capturats, podran continuar jugant (encara que no se'ls considerarà competidors vius), perquè la voluntat dels organitzadors és que tothom pugui gaudir del joc fins al final.

En aquesta ficció, portada a la realitat fins a l'últim detall, hi col·laboren fins a una vintena de persones, entre actors i la resta de professionals.

Pel que fa al públic al qual s'adreça, està pensat per a persones majors de 14 anys, encara que els organitzadors avisen que hi ha alguna escena que pot provocar bons ensurts en els participants.

Per als més petits i les seves famílies, l'Ajuntament dels Pallaresos té una altra proposta. Es tracta de la Gimcana Halloween, una competició que també transcorre pel nucli urbà i on també hi participen actors, però que no està tematitzada amb escenes de terror. L'estructura de la proposta es basa en la sèrie d'El Joc del Calamar, però l'activitat dels Pallaresos només s'inspira en la idea d'haver d'anar superant proves que es resolen en família i que estan pensades per divertir-se. Aquesta proposta s'adreça a infants a partir de tres anys, acompanyats de les seves famílies, i es farà el mateix divendres, en horari de 19 a 20.30 h. La idea dels seus impulsors és generar una activitat vivencial que es pugui gaudir amb la família.

El preu de les activitats és de 10 euros per als majors de 15 anys i 5 euros per als joves d'entre 11 i 14 anys. Per als menors de 10 anys és gratuït. Des de l'organització es demana fer reserva prèvia, la qual es pot formalitzar a l'Ajuntament dels Pallaresos o a través d'Entrapolis. Per a més informació, també es pot enviar un missatge de WhatsApp (637 197 532).

Actors caracteritzats en l'edició que es va celebrar l'any passat.

Sobreviure a la massacre zombieCedida

tracking