Diari Més

Televisió

Quim Masferrer s'endinsa en el món dels dips durant 48 hores

El programa de 'El Foraster' visita el poble de Pratdip per conèixer la llegenda i la seva gent

'El Foraster' amb tres joves del poble.

Quim Masferrer s'endinsa en el món dels dips durant 48 horesEl Foraster

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pratdip va ser el protagonista del capítol d'ahir dilluns deEl Forasterde TV3. El seu presentador, Quim Masferrer, es va desplaçar fins al Baix Camp per conèixer la llegenda dels dips i la gent del poble.

La seva arribada va causar sospites entre els ciutadans i és que el primer que van fer per anunciar que un foraster havia arribat al poble va ser anunciar-ho per megafonia amb una cançó ben coneguda,Tengo un tractor amarillode Zapato Veloz. Una forma ben curiosa per anunciar als veïns que vagin amb compte.

Mentre passejava pel poble amagat dins la serra de Llaberia, Masferrer es va trobar un grup de gent a la font de Santa Marina, els quals li van explicar les propietats miraculoses de la seva aigua. «Aquí al poble no fa falta viagra, amb aquesta aigua que tenim», deia una veïna entre riures.

Masferrer també va conèixer al Ramon, que està muntant una tasca en homenatge a la seva dona; i a l'Anton i la Maria, una parella que es complementa a la perfecció, els quals una mica més i acaben amb el presentador ja que li van trepitjar el peu amb el cotxe.

El punt d'humor el va posar una jove rapitenca que es va venir a viure a Pratdip per amor; a més de tres joves que li van explicar al Quim Masferrer lesentremaliadures que fan pel poble.

La Sílvia va ser l'encarregada d'explicar-li la llegenda dels dips enfilats al castell de Pratdip. Es tracta d'una variant vampírica del gos que surt per la nit per atacar als forasters. Fet que va «atemorir» al Quim. La història dels dips la va completar el Toni, un dels ciutadans que es vesteix de dip durant el Pratdip Llegendari.

El punt i final, el van posar el Josep i la Marina, una parella que es va retrobar 50 anys després per poder viure el seu amor de joventut, ja que ella mai va ser acceptada per la mare del Josep. Cinquanta anys que han valgut la pena per gaudir d'un amor digne de pel·lícula.

El programa dedicat a Pratdip vaser l'espai més vist del dia amb 540.000 espectadors i un 25% de share per davant de la resta de cadenes.

tracking