Diari Més

Prades s'engalana aquest cap de setmana per a celebrar la Festa Major

El pregó anirà a càrrec de la Cooperativa Agrícola de Prades

Imatge del gegants de Prades.

Prades s'engalana aquest cap de setmana per a celebrar la Festa MajorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prades dona avui a la tarda el tret de sortida als actes de la seva Festa Major, que s'allargarà fins diumenge. El pregó, a càrrec de la Cooperativa Agrícola de Prades amb la col· laboració de Pep Riera i amenitzat musicalment per Joan Reig, inaugurarà oficialment la festivitat a les 8 del vespre a la sala 1 d'Octubre del Centre Cívic. A continuació, es presentarà el llibre Cooperativa Agrícola de Prades, 75 anys d'esforços a càrrec d'Antoni Jordà i l'Associació Els Tamborinos i es podrà degustar un pica-pica. A dos quarts d'11 es projectarà la pel·lícula Alcarràs.

Demà, serà el torn de les propostes musicals amb el concert de l'Orquestra Saturno a les 8 del vespre al Centre Cívic. A les 11, l'Orquestra Saturno obrirà el ball de Festa Major i a continuació serà el torn de Band The Rock i DJ Bacardit.

Diumenge a dos quarts d'1 del migdia la Bandarra Street Orkestra animarà musicalment la Plaça Major i els carrers del poble. A les 6 de la tarda es clouran els actes festius amb l'espectacle infantil de Set de So al Centre Cívic.

tracking