Diari Més

Policial

A presó quatre homes detinguts a Barcelona per robar en xalets del Catllar i la Canonja

Un dels detinguts feia de testaferro i era l'encarregat de llogar el vehicle amb el qual es desplaçava la resta del grup per cometre els robatoris

Imatge d'arxiu de tres agents dels

Mossos d'Esquadra, agents, policia autonòmica, policial, operació, dispositiuMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de Tarragona, juntament amb la participació d'agents de la comissaria de l'Eixample de Barcelona, van detenir el passat 10 d'octubre quatre homes a Barcelona, d'entre 22 i 34 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicili.

Els mossos van iniciar una investigació a principis del mes d'octubre arran de dos robatoris amb força en dos xalets de Tarragona, amb dos dies de diferència i amb un modus operandi molt similar entre ells.

El primer robatori va ser el 6 d'octubre a plena llum del dia en un xalet de la Canonja. Els lladres van aprofitar les hores del migdia per accedir a l'immoble i forçar la porta d'entrada al jardí. De l'interior van robar diners en efectiu, diverses joies, aparells electrònics d'alta gamma i roba de marca.

El segon fet el van perpetrar dos dies després, concretament el 8 d'octubre, en una casa d'una urbanització del Catllar. En aquest sentit, el propietari de la finca va denunciar que des de la central d'alarmes van alertar-lo que uns individus havien entrat a robar a casa seva i que havien intentat inhibir l'alarma.

En arribar, la víctima va comprovar que els autors havien forçat la porta de la cuina i havien sostret gran quantitat de joies, diners i aparells electrònics.

Arran dels dos robatoris, els mossos van obrir una investigació que els portava clarament darrera la pista d'un grup molt especialitzat en robatoris amb força que utilitzaven sempre el mateix patró delictiu.

De la investigació es desprèn que un dels membres del grup tenia la funció de testaferro i era l'encarregat de llogar un vehicle a Barcelona amb el que es desplaçaven la resta del grup i cometien els robatoris fora del territori barceloní.

Gestions d'investigació van permetre muntar un dispositiu policial amb agents de la comissaria de l'Eixample el qual va donar els seus fruits amb la detenció a Barcelona de quatre persones relacionades amb els dos robatoris a xalets de Tarragona.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts van passar el dia 12 a disposició judicial i el jutge va decretar pels quatre el seu ingrés a presó.

tracking