Diari Més

Festa

Salou es prepara per celebrar el Dia del Pilar

A partir de les 9.30 h, a l'Església de Sant Ramon tindrà lloc la missa aragonesa

Imatge d'una celebració anterior.

Salou es prepara per celebrar el Dia del PilarAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Cultural Aragonesa de Salou, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou,ha organitzat una sèrie d'actes per celebrar el Dia del Pilar, el proper dimecres,12 d'octubre.

A les 9.30 h, tindrà lloc l'ofrena de flors a la Verge, a l'Església Sant Ramon, situada al carrer Major de Salou. Tot seguit, es procedirà a la celebració de laMissa Aragonesa, amb la participació del grupJaume I, de l'entitat salouenca.

Un cop finalitzada la cerimònia litúrgica, a les 11 h, es durà a terme laronda, des de la mateixa l'església, i fins arribar a la seu de l'Associació Aragonesa de Salou. Durant aquesta caminada, es ballaran «jotas rondaderas», a càrrec del grup Jaume I.

A les 12 h, hi haurà el tast delvi d'honor, amb productes de la terra. I, finalment, eldinar del Pilarculminarà la jornada, a les 14 h, al restaurant Casa Soler. Les reserves es poden fer, fins al 9 d'octubre, trucant al telèfon977 38 04 63.

Així mateix, el dia d'abans, el dimarts, 11 d'octubre, també se celebrarà elCampionat de guinyot, al restaurant Pa i Oli, al carrerMajor.

tracking