Diari Més

Seguretat

Disminueixen els robatoris durant l'estiu a Salou tot i l'augment del turisme

Aquesta temporada la Policia Local i els Mossos s'han coordinat amb un dispositiu de seguretat a l'avinguda de Carles Buïgas

Imatge de la reunió celebrada aquest dimarts.

Disminueixen els robatoris durant l'estiu a Salou tot i l'augment del turismeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de delictes durant la temporada d'estiu al municipi de Salou han diminuït, en general. Així, per exemple, respecte el 2019, han baixat les denúncies per delictes de robatori amb força, tant en establiments, com en domicilis particulars. Són les conclusions a les que es va arribar dimarts en la reunió celebrada entre l'alcalde Pere Granados; el regidor de Seguretat Ciutadana, David González; l'inspector de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo; l'inspector cap de la comissaria de districte de Salou-Vilaseca, Enric Carrasco; i el sots cap de la comissaria de districte, el sots inspector David Garvin.

Segons els Mossos d'Esquadra «tot i l'augment d'un 6% del turisme rebut al municipi durant aquest període, les dades relatives a delinquencia s'han mantingut estables».

Sobre les tipologies delictives, el balanç també és positiu amb un lleu augment dels delictes contra les persones i un descens dels delictes contra el patrimoni, però, en general, amb un manteniment del nombre de delictes.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha afirmat que «la recuperació de l'activitat a nivells de prepandèmia, aquest estiu, ha generat un increment notori en els serveis que han hagut d'atendre tant Mossos d'Esquadra, com Policia Local; si bé la majoria han tingut un caràcter asistencial a la ciutadania i visitants».

Aquest estiu la Policia Local de Salou i els Mossos d'Esquadra s'han coordinat amb un dispositiu de seguretat a l'avinguda de Carles Buïgas. «Gràcies a aquestes anàlisis de com s'ha treballat durant l'época estival, es podran establir punts de millora en la planificació dels operatius, de cara a l'any vinent; a banda de marcar, ja, els objectius de seguretat, per als propers mesos d'hivern», ha destacat González.

tracking