Diari Més

Societat

Adif treu a subasta dos terrenys a Amposta i Altafulla

El seu preu de sortida serà de 190.000 y 264.000 euros, respectivament

El terreno de Altafulla, de 912,63 m2, es para uso residencial.

Adif treu a subasta dos terrenys a Amposta i AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif ha posat a la venda, mitjançant subhasta pública, dues parcel·les de la seva propietat als municipis d'Amposta i Altafulla. El terreny situat al municipi ebrenc és una parcel·la industrial de 2.323,13 m2, de forma quadrangular i amb una edificabilitat màxima de 2.534,56 m2/t al carrer Agustí Miró, s/n. Per part seva, la parcel·la d'Altafulla té una superfície de 912,63 m2, amb una edificabilitat màxima de 527,19 m2/t i té ús residencial plurifamiliar. Està ubicada al carrer de les Sínies, número 3. Els preus mínims de licitació són de 190.000 euros i de 264.000 euros, respectivament.

A les subhastes públiques poden optar empreses i particulars a través de la presentació de les ofertes, el termini de les quals finalitza el proper 3 de novembre de 2022, a les 11:00 h per a la parcel·la d'Amposta ia les 12:00 h en el cas de Altafulla , acompanyades de la documentació requerida i de la fiança establerta a les bases, que es poden consultar a la pàgina web ia la Delegació de Patrimoni i Urbanisme Nord-est d'Adif.

Les subhastes realitzades per Adif es publiquen a la pàgina web de l'entitat, on es poden consultar els immobles que estan a la venda en cada moment a través del següent

ENLLAÇ

.

Un cop acabat el termini de presentació, es realitzarà una obertura pública en què es donaran a conèixer totes les ofertes rebudes. L'adjudicació recaurà sobre la major oferta econòmica, i posteriorment es formalitzarà l'escriptura de compravenda.

La subhasta d'aquests immobles s'emmarca en el pla de rotació d'actius no estratègics d'Adif, que té com a objectiu millorar l'eficiència, generar ingressos i reduir costos. Entre les mesures d‟aquest pla figuren la posada en valor del patrimoni immobiliari que no és essencial per al desenvolupament de la seva activitat.

tracking