Diari Més

Successos

Tornen a ocupar el xalet del Catllar on hi havia una plantació de cànnabis

Els veïns de la urbanització creuen que els detinguts de la setmana passada hi estan implicats

Imatge de l'arma municionada que els Mossos van trobar al xalet.

Tornen a ocupar el xalet del Catllar on hi havia una plantació de cànnabisMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El xalet de luxe ocupat al Catllar (Tarragonès) i en el qual els Mossos d'Esquadra van trobar-hi la setmana passada una plantació de marihuana de grans dimensions, torna a estar ocupat des d'aquest cap de setmana, hores després de què els deixessin en llibertat. Així ho confirmen fonts de l'urbanització de l'Esplai Tarragoní, on es troba aquest immoble.

«Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes i una dona com a presumptes responsables de la plantació, la casa va quedar enreixada per protocol, però no ha servit per a res, tornen a ser dins», manifestava ahir a Diari Més una de les veïnes de la urbanització, que prefereix mantenir la seva identitat en l'anonimat.

Segons fonts veïnals, el xalet, que pertany a una entitat bancària, es va ocupar clandestinament fa tres anys i escaig. «Contínuament tenen dos o tres cotxes vigilant els voltants de l'immoble, per tant, nosaltres també estem vigilats», assegurava una de les veïnes. «No són agressius però sí que munten sovint festes», va afegir. A més de les 700 plantes de cànnabis que es van trobar en avançat estat de creixement, els Mossos d'Esquadra també van trobar una arma de foc curta de 9 mil·límetres carregada i amagada sota un coixí. Els investigadors també van trobar una segona arma tipus escopeta, diversa munició, cinc compressors d'aire condicionat, dotze ventiladors, 72 làmpades i diferents estris i material per al cultiu de marihuana.

«Ens sentim insegurs, en aquesta petita urbanització que es troba davant dels Pallaresos hi vivim famílies amb infants, i no ens agrada aquesta situació», apuntava la mateixa veïna. Els mateixos veïns denuncien també que, des de fa temps, hi ha robatoris a la urbanització i creuen que és un fet relacionat amb aquest cas.

«No són ocupes per necessitat sinó per a fer negoci, per tant, poden buscar un altre immoble més allunyat que no pertorbi ningú», va dir. Els veïns recorden que l'any passat, a la urbanització residencial Mas Moregons, a pocs metres d'aquesta, va passar un fet semblant quan es va calar foc en una plantació de marihuana que hi havia en un xalet.

Davant d'aquesta situació, els veïns s'han posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra per donar coneixement dels fets i a la companyia de la llum i l'aigua perquè han punxat ambdós subministraments. Ara, els veïns volen demanar permís per escrit per tapiar l'immoble. Segons els Mossos d'Esquadra, la investigació policial continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking