Diari Més

Policial

Desmantellen dues plantacions de marihuana, una a la Móra i l'altra a Valls

La Policia Nacional ha detingut sis persones i ha intervingut diversos quilos de droga, utensilis per al manteniment i un rifle

A la Móra es van localitzar

Desmantellen dues plantacions de marihuana, una a la Móra i l'altra a VallsPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut sis persones d'origen albanès durant l'operació Delhi acusats d'un delicte contra la saluud pública. També s'han incautat nombrosos aparells de manteniment de la infraestructura per al cultiu de marihuana.

La Policia Nacional va tenir coneixement que en un habitatge unifamiliar a la Móra (Tarragona) estaven dedicant-se al cultiu indoor de marihuana. Després de nombroses vigilàncies a la zona per impedir el cultiu i tràfic de substància estupefaent, van localitzar l'habitatge unifamiliar i van entrar. Allí van detenir tres persones i van intervenir 780 plantes de marihuana, així com 9,620 Kg. de cabdells i un rifle.

En una segona fase, arran d'una denúncia anònima, tuvierib conocimienti de plantació exterior a Valls. Un cop comprovada la seva veracitat i després d'establir diverses vigilàncies, es va observar una finca agrícola de grans dimensions, situada en un polígon de la localitat esmentada amb 4.476 plantes i 780 grams de cabdells. Aquesta estava vigilada per tres individus d'origen albanès que van ser detinguts per un delicte contra la salut pública.

Defraudació del fluid elèctric

Aquest tipus de plantacions indoor es caracteritzen per un elevat consum d'energia elèctrica mitjançant punxades il·legals. Operaris d'una empresa elèctrica van confirmar un consum elevadíssim per aquest tipus d'edificació.

tracking