Diari Més

Municipal

La plaça de l'Església d'Altafulla estrena un nou tancament per als espectacles a porta tancada

Es tracta d'un mural pintat per l'artista Orion Leim que emula el camp visual que tindria un vianant sobre el castell, la plaça i l'església

Imatge del nou tancament amb el mural pintat.

La plaça de l'Església d'Altafulla estrena un nou tancament per als espectacles a porta tancadaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els espectacles a porta tancada de la plaça de l'Església d'Altafulla comptaran a partir d'ara amb unanova pintura mural projectada damunt del nou tancamentque s'estrenarà per a aquesta finalitat.

L'obra ha anat a càrrec de l'artista Orion Leim, que compta ja amb diferents treballs a la vila com en la paret de l'escola la Portalada, l'estació de trens, el magatzem de la Brigada municipal, al carrer Marquès de Tamarit, o el pas soterrani de Baix a Mar.

L'alcaldessa i responsable de Cultura, Montse Castellarnau, confessa que «aquest murals'adequa a l'entorn de la Vila Closaposant en valor el conjunt històric i artístic convertint un tancament convencional en una obra d'art».

La nova pintura muralemula el camp visualque tindria un vianant sobre el castell, la plaça, l'església i el seu conjunt quan hi ha el tancament instal·lat. Per tant, els vianants veuen la mateixa imatge que tindrien si no hi fos.

Tal com ha remarcat l'alcaldessa, aquesttancament, temporal, s'instal·la exclusivament per a aquells espectacles que se celebren en aquest espai com pot ser l'Altacústic o el Festival Internacional de Música.

En aquest cas, s'han pintatdos murals, un en cada porta, que se situen a la plaça de l'Església venint des de la plaça de Sant Antoni; i l'altra, a les escales de la plaça de l'Església venint des del carrer del Forn. Els treballs han tingut una durada d'una setmana.

tracking