Diari Més

Societat

Els creadors de contingut de viatges més importants del país es reuneixen a Salou aquest cap de setmana

Es tracta d'una formació d'alt rendiment, amb ponències de primer nivell i tallers als quals hi assistiran, gairebé, 100 convidats

Imatge de l'Oficina de Turisme de Salou.

Els creadors de contingut de viatges més importants del país es reuneixen a Salou aquest cap de setmanaAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'IATI Academy & friends' ésun esdeveniment deformació d'alt rendimentque reuniràaquest cap de setmana a Salouels més rellevants creadors de contingut de viatges d'Espanya, que sumen més d'3,5 milions de seguidors a les xarxes socials.

En total, seran gairebé 100 convidats els que assisteixin a diferents ponències i tallers de primer nivell, impartits per alguns referents del sector alTeatre Auditoride Salou (TAS). A les jornades, hi participaranSoraya Castellanos, líder de mercat per a Espanya de Tik Tok, oDaniel Nuñez, Product marketing manager de Meta (Facebook o Instagram, entre d'altres) per a parlar sobre cap a on van les xarxes socials. També intervindràAlfonso Alcántara, un dels conferenciants motivadors més rellevants d'Espanya. A a la tarda, s'han previst diversosworkshops,a càrrec d'AmparoCantalicio, experta en màrqueting digital;Phil González, creador de la comunitat Igers; iJosé Luis Losa, expert en comunicació personal. A l'acte, també hi participaran els artistes locals de l'Art Club Salou.

Aquesta nova iniciativa és organitzada perIATI Seguros, pioners en la contractació d'assegurances de viatges onlinei en l'aposta pels creadors de contingut de viatges a Espanya. «Tenim un clar compromís de suport al talent i a l'excel·lència en la comunicació digital de viatges. Només apostant per la formació de qualitat, com hem fet amb el projecte IATI Academy, es pot continuar creixent», finalitzaAlfonso Calzado, CEO de l'empresa.

Per la seva banda, l'alcalde i president del Patronat de Turisme de Salou,Pere Granados, ha destacat la importància de la comunicació digital en el sector turístic, per tal d'arribar a diversos targets o públics objectius. Així mateix, ha agraït que s'hagi escollit la capital de la Costa Daurada per a l'organització de la trobada.

tracking