Diari Més

Societat

La trobada solidària 'Fent Amics' de Down Catalunya torna a PortAventura

Es farà el 8 d'octubre i el preu de l'entrada serà de 25 euros

Imatge de l'interior del parc temàtic.

CCOO convoca diverses concentracions a PortAventura el 20 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna a PortAventura una nova edició, la vuitena, de la tan esperada jornada solidària Fent Amics de Down Catalunya, de la qual l'entitat Down Tarragona forma part. El dissabte 8 d'octubre hi haurà una trobada lúdica i de convivència amb familiars i amics que està oberta a tothom. Enguany, sense cap mena de restricció per la pandèmia, l'objectiu és superar el nombre de 5.500 persones que l'any passat es van donar cita al parc temàtic tarragoní.

En aquesta ocasió, el preu de l'entrada és de 25 euros en venda anticipada. Una part d'aquesta recaptació anirà destinada a ajudar a finançar les múltiples activitats socials i formatives de Down Tarragona, Down Catalunya i de les altres entitats que hi formen part.

L'espectacle inaugural, que inclou diferents actuacions, serà presentat per la jove Caterina Moretti i Vador Lladó. Moretti és una noia amb síndrome de Down, de l'associació Aura Fundació, de Barcelona, que té un canal a YouTube en el que es fa dir Lacate, i que està molt present en xarxes socials. Lladó és periodista, presentador de programes a la ràdio i a la televisió, i escriptor. Actualment, treballa a Mediapro i un dels seus espais amb més éxit va ser el divertit Fricandó Matiner a RAC105. També ha treballat a Flaix FM i TV3, i ha escrit llibres com El secret del gintònic, El secret del vodka i Menjar-se el món.

tracking