Diari Més

Festa

Alforja celebra Sant Miquel amb foc, humor, màgia i molta música

Els actes s'allargaran fins al diumenge

El correfoc i el correfoc petit són dos actes imperdibles.

Alforja celebra Sant Miquel amb foc, humor, màgia i molta músicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de gaudir d'una Festa Major amb moltes alteracions i a mig gas en els dos últims anys, Alforja dona demà el tret de sortida a un Sant Miquel farcit d'actes que recupera la normalitat. El repic de campanes anunciarà l'inici de la festivitat el dijous a la 1 del migdia, però serà a la tarda quan es viuran els primers actes destacats amb la cercavila del pregoner i les autoritats, acompanyats dels tabalers del Ball de Diables del poble. Enguany, el pregoner serà el doctor Guillermo Cañardo, voluntari d'Open Arms. En acabar, es farà l'encesa de la traca i tot seguit es podrà gaudir del Miquelet, la beguda de la Festa Major alforgenca i d'un monòleg de Toni Albà.

Divendres, arriba farcit de propostes. Els infants podran gaudir d'inflables tot el dia al Parc d'Amics d'Alforja. Al migdia, s'inaugurarà la 67a exposició d'artistes locals i a dos quarts d'1 hi haurà una ballada de sardanes i vermut, amb La Cobla Principal de Tarragona. A la tarda, es podrà veure un altre dels espectacles programats, Màgic Show, de Xavi Medina. Els petits de casa encara tindran una cita més amb el correfoc infantil. El Corre Bars, organitzat pels Joves d'Alforja, la Nit Jove amb el grup Mas & Mas i la sessió de DJ Sentís clouran la jornada.

De cara al dissabte, els alforgencs i alforgenques es podran posar a prova amb propostes com l'scape truck, la mini olimpíada per a tota la família, o el campionat de bitlles de les Valls d'Alforja. De cara a la tarda i nit, la música la posarà l'orquestra Metropol, mentre que la cultura popular brillarà al correfoc de Sant Miquel, que enguany inclourà la presentació del Bou Petit.

Les matinades tronades despertaran la localitat el diumenge, últim dia de festa. La jornada agruparà alguns dels actes més tradicionals de Sant Miquel, com la missa o la cercavila de gegants. El concurs de playback i la mostra de focs tradicionals posaran el punt final a la festivitat.

tracking