Diari Més

Cambrils comença la campanya de vacunació contra la grip i la quarta dosi de la covid

Les vacunes s'administraran al Casal de la Gent Gran a partir del 3 d'octubre, els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h

Imatge d'arxiu de vacunació de veïns de Cambrils.

Cambrils comença la campanya de vacunació contra la grip i la quarta dosi de la covidAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya de vacunació contra la grip i la dosis de reforç de la Covid-19 es portarà a terme a Cambrils a partir del 3 d'octubre Casal de la Gent Gran (passeig La Salle, 13). Les persones majors de 80 anys poden reservar hora de forma presencial a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils, per telèfon al 977363074 i en uns dies s'habilitarà un espai web específic per demanar cita per a la vacunació. També es vacunarà de la 4a dosis de la Covid-19 si fa més de 5 mesos de la última dosis o quan s'hagin recuperat de la malaltia. La regidora de Benestar Social i Salut Pública de l'Ajuntament de Cambrils, Yolanda Quílez, ha fet una crida a totes les persones considerades de risc a vacunar-se per reduir la transmissió de la malaltia i alhora facilitar la lluita contra la Covid-19 i formar part de la solució. Cal tenir en compte que la vacuna de la grip s'ha d'administrar cada any perquè la seva preparació varia en funció dels virus gripals, és segura i té uns efectes adversos mínims.

També poden demanar hora per començar a vacunar-se gratuïtament al sistema sanitari públic a partir del 10 d'octubre les persones de 60 anys o més, les dones embarassades i puèrperes, els infants d'entre 6 mesos i 2 anys amb antecedents de prematuritat (nascuts abans de les 32 setmanes de gestació), les persones amb malalties cròniques, les persones de centres per a la gent gran o altres institucions tancades, les persones amb obesitat mòrbida, les persones que en cuiden d'altres que pertanyen a qualsevol dels col·lectius esmentats o que hi estan en contacte, i els i les professionals de la salut, sociosanitaris, docents i resta d'essencials.

tracking