Diari Més

Equipaments

Els centres educatius d'Altafulla obriran les aules amb normalitat després dels aiguats

Una seixantena de voluntaris han col·laborat aquest diumenge en les tasques de neteja de diferents equipaments

Veïns del municipi han col·laborat en la netaja dels equipaments.

Els centres educatius d'Altafulla obriran les aules amb normalitat després dels aiguatsAjuntament Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els centres escolars d'Altafulla reprendran les classes aquest dilluns amb total normalitat després que aquest diumenge per la tarda hagin finalitzat les tasques de neteja de les instal·lacions afectades significativament per les fortes pluges d'aquest divendres.

La crida ciutadana que havia fet l'Ajuntament d'Altafulla aquest passat dissabte a la tarda convocant a voluntaris per ajudar en les tasques de neteja dels centres afectats ha fet el seu efecte. Una seixantena de persones s'ha aplegat aquest diumenge a les portes de l'escola la Portalada per ajudar.

L'alcaldessa d'Altafulla, Montse Castellarnau, ha agraït un cop més la solidaritat de desenes de veïns i veïnes que han ajudat per a què les aules reprenguin la seva activitat aquest dilluns amb normalitat.

Castellarnau ha explicat que encara és aviat per quantificar els desperfectes, tot i que l'escola la Portalada i la llar d'infants Hort de Pau han estat les més afectades. En el cas de la Portalada, tot indica que s'haurà de substituir part del mobiliari; i a l'escola bressol Hort de Pau, el menjador, el despatx de direcció i la sala del quadre de llums han estat les parts més malparades.

Els voluntaris també s'han desplaçat a altres centres i equipaments com el Centre Obert, perquè estigui operatiu aquest dilluns, i el Casal La Violeta. Els desperfectes han estat menors, però també han requerit la tasca dels voluntaris.

Per la seva banda, l'escola el Roquissar, l'Institut i la llar d'infants Francesc Blanch no han patit danys significatius, més enllà d'alguna acumulació d'aigua dispersa.

A Altafulla van caure divendres un total de 160 litres per metre quadrat que van produir diverses inundacions en pàrquings particulars i en què la zona més afectada especialment es va centrar en la façana marítima i el barri de Baix a Mar.

tracking