Diari Més

Lleure

Les activitats d'estiu a Valls tanquen amb un bon balanç de participants

El casal municipal ha comptat amb setanta assistents per setmana

El casal d'estiu es va fer a l'escola Baltasar Segú.

Les activitats d'estiu a Valls tanquen amb un bon balanç de participantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El casal d'estiu municipal que organitza la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Valls ha acollit uns 70 infants per setmana durant el juny i el juliol, mentre que la primera quinzena d'agost la xifra va ser de 15 participants setmanals.

El casal es va fer a l'escola Baltasar Segú, entre els dies 27 de juny i 12 d'agost, dirigit pels joves monitors i monitores de l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau) i de l'Associació Trèvol. Enguany, com a novetat, el casal s'oferia durant la primera quinzena d'agost, per donar més facilitats a les famílies.

D'altra banda, l'Escola Eugeni d'Ors, va acollir fins al 31 d'agost les activitats de lleure per a infants i adolescents conegudes com a Patis Oberts. El mes juliol hi va haver uns 60 participants cada dia i, a l'agost, una trentena. Com a complement als Patis Oberts, es van organitzar tres activitats puntuals dirigides: un taller de percussió, un altre de castells a càrrec de la Colla Joves i de la Vella dels Xiquets de Valls i un darrer sobre circ.

tracking