Diari Més

Nou municipis de Tarragona participen al FRAME Film Festival

El cap de semana del 10 i 11 de setembre, Castellvell del Camp será la quarta població anfitriona

Imatge del cartell.

Nou municipis de Tarragona participen al FRAME Film FestivalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Castellvell del Camp será, el proper cap de semana, del 10 i 11 de setembre, la quarta població anfitriona que rebrà la primera edición del FRAME Film Festival, un certamen de curtmetratges itinerant.

En aquesta primera edició hi participen 9 municipis de Tarragona: Montbrió del Camp, L'Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, La Canonja, Sant Jaume d'Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Des de l'organització volen portar el festival a tot el territori de la província de Tarragona, creant diferents seus on celebrar les projeccions, d'aquesta manera faran arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del Festival.

Al Festival es projectaran una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022. L'objectiu principal és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat als directors de curtmetratges i creant un espai de referència on puguin donar a conèixer els seus treballs.

El circuit itinerant del FRAME Film Festival consta d'una faseclassificatòria, la qualse celebrarà en diferents municipis del la província de Tarragona entre el mes de juny i novembre.Del total de curtmetratges inscrits a cada seu, l'organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública. Finalment, el públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població.

A la fase final accediran els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del FRAME Film Festival i optaran als premis TALENT FRAME que s'entregaran al mes de desembre.

Aquest premis seran decidits per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Hi haurà un premi que decidirà el públic assistent a la projecció de finalistes d'aquesta fase Final.

tracking