Diari Més

Societat

Més de 1.700 persones gaudeixen de la Paella popular de la Pobla de Mafumet

Un total de 59 colles van participar en la 29 edició de la tradicional celebració, després de dos anys de parèntesi

En aquesta 29a edició es van cuinar fins a 59 paelles.

Més de 1.700 persones gaudeixen de la Paella popular de la Pobla de MafumetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet va celebrar aquest cap de setmana la tradicional Paella popular que va aplegar més de 1.700 persones. En aquesta 29a edició es van cuinar fins a 59 paelles, tantes com colles s'hi havien inscrit prèviament.

Durant tot el dia es van dur a terme diverses activitats d'animació com ara l'espectacle infantil Boti-Boti-Botial Parc de les Pobles, la txaranga Bandarra Street Orquestra, animació infantil i pintacares, berenar per als infants i karaoke, entre d'altres activitats. La jornada festiva es vaallargar fins ben entrada la matinada amb els DJ locals, DJ Alex Sunrise, Gabry DC.

La 29a Paella Popular s'emmarca en el programa d'actes de les Festes d'Estiu, que en aquest mes de setembre afronta ja la recta final de la seva programació. Durant els propers dies, els habitants de la Pobla gaudiran amb un altre clàssic de l'estiu: la sessió d'Havaneres i rom cremat, amb l'actuació de Sopa de peix, que tindrà lloc la nit del 10 de setembre. L'endemà, 11 de setembre, la Pobla celebrarà la Diada seguint la tradició: amb un vermut musical amenitzat per Versio.cat.

Finalment, el dissabte 8 d'octubre, a les 18 h, hi haurà l'onzena edició del Duatló popular de la Pobla que combina l'atletisme i el ciclisme.

tracking