Diari Més

Successos

Així van cremar un cotxe de la Policia Local de Valls davant la comissaria

El foc va ser intencionat per diverses persones que van arribar en cotxe fins a la zona i van calar, amb benzina, foc al vehicle

Imatge del vídeo on es veu com van incendiar el cotxe de la Policia Local de Valls.

Així van cremar un cotxe de la Policia Local de Valls davant la comissaria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo a les xarxes socials mostren com una persona va incendiar un vehicle de la Policia Local de Valls davant la comissaria. Els fets van passar cap a les onze de la nit de dilluns passat i els Bombers es van desplaçar amb una dotació.

Per tant, el foc va ser intencionat per diverses persones que van arribar en cotxe fins a la zona i van calar, amb benzina, foc al vehicle. Segons va explicar l'alcaldessa del municipi, Dolors Farré, es tracta de delinqüents reincidents que els cossos policials ja tenen identificats.

Pel que fa al dispositiu per detenir els autors de la crema del cotxe policial, l'alcaldessa va explicar que estan en contacte «permanent» amb les comissaries més pròximes- Reus, Montblanc i la de les Borges- per localitzar-los. «Tenim identificats els tres homes, se'ls va perseguir i van anar cap a Vila-rodona, on van passar per un descampat i allí els van perdre», ha detallat. «Esperem detenir-los en les pròximes hores», afegia.

tracking