Diari Més

Seguretat

L'Ajuntament de Valls reclama més efectius dels Mossos per aturar l'onada d'inseguretat

El consistori i la Policia Local es tornaran a reunir amb la policia catalana per avaluar, de nou, les mesures i operatius policials

El regidor de Seguretat Ciutadana de Valls, Enric García, i l'alcaldessa, Dolors Farré.

L'Ajuntament de Valls reclama més efectius dels Mossos per aturar l'onada d'inseguretatAjuntament Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada del regidor de Seguretat Ciutadana, Enric García, ha comparegut de manera urgent per informar de les actuacions i operatius que s'estan desplegant arrel dels darrers fets delictius. En els darrers dies s'han produït persecucions, baralles i incendis de cotxes, entre ells el de la nit passada a un cotxe policial davant la comissaria.

El consistori i la Policia Local estan en contacte permanent amb els Mossos d'Esquadra i avui se celebraran noves reunions extraordinàries per avaluar, de nou, les mesures i operatius policials.

Per la seva banda, Farréha reclamat «un reforç immediat i estructurat del cos dels Mossos, estem preocupats per la situació que estem vivint». Amb tot, la batllessa ha llençat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania perquè assegura que estan treballant per revertir la situació. L'equip de govern ja ha demanat una reunió amb la delegada del Govern per trobar-hi una solució.

Els fets delictius s'han incrementat al barri Antic de Valls en les darreres setmanes amb robatoris i baralles, especialment a la zona del Portal Nou. Davant d'aquesta problemàtica i arran de la crema del vehicle policial d'anit, Farré ha demanat una reunió amb la delegada del Govern, Teresa Pallarès, i amb els responsables dels Mossos d'Esquadra per abordar la situació. «El dia 16 – d'agost- ja ens vam reunir amb Mossos per reforçar la vigilància al centre històric, i amb més intensitat a la zona del Portal Nou, per altra banda, davant d'altres fets delictius que hi ha hagut, hem identificat les persones que els estan comenten, són delinqüents reincidents», ha remarcat.

A la vegada, Farré ha assenyalat que aquest mes de setembre es cobriran quatre places vacants de la Policia Local, fet que permetrà tenir 35 agents en plantilla, cobrint la seva totalitat. A més, també ha destacat que treballen en totes les vessants per reduir l'escalada de la delinqüència a la localitat, des de l'ocupació de pisos a l'àmbit social.

tracking