Diari Més

El Catllar celebra la Festa Major amb castells, correfocs i cercaviles

La localitat viu aquesta setmana els dies grans de la festivitat

La diada castellera del dissabte és un dels actes més destacats.

El Catllar celebra la Festa Major amb castells, correfocs i cercavilesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'un cap de setmana amb els primers actes previs, el Catllar encara la setmana central de la seva Festa Major d'estiu. Avui a la tarda, es podrà veure de l'obra de teatre El viatge més absurd que et podries haver estalviat i demà hi haurà una sessió de zumba a la Torre d'en Guiu. A partir de dimecres, el programa s'intensifica. Així doncs, es podrà gaudir del concert familiar de Disco per Xics. A un quart de 10 del vespre, la Colla de Gegants i Grallers del Catllar pronunciarà el pregó i a continuació es farà la despertada dels gegants i un concert graller a la plaça de la Vila. Per dijous, s'ha programat l'espectacle teatral Jo vaig amb mi i a la nit, la gresca està assegurada a la Nicanit, la baixada de la Nicaseta, que estarà amenitzada per la xaranga Bandsonats.

La música serà la protagonista del divendres. L'Orquestra Nova Blanes serà l'encarregada d'amenitzar la tarda amb el concert i de fer moure a tothom a partir de la mitjanit amb el ball a la Torre d'en Guiu. Els joves tindran una cita a les Escoles Velles amb la Discomòbil i quatre djs que asseguren altes dosis de ritme tota la matinada.

Dissabte es viurà un dels moments àlgids de tota la festivitat amb la diada castellera, que ben segur portarà a la plaça de la Vila a partir de les 6 de la tarda castells de gamma extra de la mà de la Jove de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i la Vella de Valls. En acabar, la pólvora omplirà l'ambient amb el correfoc pels carrers del nucli urbà. La jornada acabarà amb el ball de nit amb l'Orquestra Parfills i el concert jove amb Allioli Versions a la Torre d'en Guiu.

Els actes de caràcter tradicional s'han concentrat el diumenge al matí, amb la missa, la cercavila dels gegants i el vermut popular. A la tarda, es disputarà el Trofeu de Festa Major de futbol i al vespre, el correfoc infantil omplirà de foc la plaça de la Vila. El dia acabarà amb l'espectacle L'últim showman de Jordi LP. Els actes acabaran dilluns vinent, amb una sessió de cinema a la fresca i la tronada de final de festa.

tracking