Diari Més

Societat

Arriba una nova edició de la Fira Stock Comerç a Cunit el 27 i 28 d'agost

Durant aquell cap de setmana també es podrà gaudir d'un espectacle de màgia, música a peu de carrer i una batucada

Imatge d'arxiu de l'avinguda Barcelona de Cunit.

Arriba una nova edició de la Fira Stock Comerç a Cunit el 27 i 28 d'agostACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El darrer cap de setmana d'agost, els dies 27 i 28, tindrà lloc la ja habitual Fira Stock Comerç a Cunit amb ofertes i productes rebaixats de diversos establiments del municipi. La ubicació serà al lateral de l'avinguda Barcelona entre els carrers del Margalló i la carrerada de Santa Coloma en horari d'11a 14i de 16.30a 23 horesel dissabte i de 10a 14 horesel diumenge.

Els establiments participants són: F&G Modes Elles, Toldos Nafesol, Calçats Maria Muñoz, Con Duende, Cyber i Papereria Tifanny, Clarel, Joyeria Castillo, Decoració Logam, Llibreria Estel, Almacén del Mueble y Sillas i El Món del Regal.

A més de la presència del teixit comercial de Cunit, es comptarà amb un espectacle de màgia de 12 h. a 13 h. del dissabte, música a peu de carrer de 20 h. a 21.30 h. del mateix dia i una batucada el diumenge de 11.30 h. a 12.30 h.

La Regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, afirma que «recuperem la Fira Stock Comerç amb moltes ganes i il·lusió com un gran aparador pels establiments participants, complementat amb altres activitats perquè gaudeixin tots els visitants».

tracking