Diari Més

Mor el menor que estava en estat crític després d'ofegar-se a la platja dels Capellans

Dos homes de 60 i 46 anys, un d'ells el pare del noi, van morir ahir després de tenir problemes dins l'aigua

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El menor de 15 anys que va ser traslladat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII, després d'ofegar-se juntament amb el seu pare i un altre home a Salou, ha mort aquesta matinada, segons fonts de la Policia Local.

Els fets van passar ahir cap a dos quarts de quatre de la tarda quan eltelèfon d'emergències 112 va rebre un avís per un possible ofegament a la platja de Capellans.Segons la informació inicial, els socorristes haurien vist un grup de banyistes amb problemes dins l'aigua a la zona de les roques. Hi haurien anat i han tret tres persones de l'aigua: dues majors d'edat de 60 i 46 anys i un menor de 15 anys - fill de l'home de 46 - tots tres de nacionalitat romanesa. El servei de socorrisme va iniciar les maniobres de reanimació a tots tres, fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM hi va desplaçat 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat, que van continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar a tots tres. Els dos homes majors d'edat van acabar morint, mentre que el menor d'edat el van traslladar a l'hospital Joan XXIII, on finalment, ha mort. El SEM també va activar l'equip de psicòlegs.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar les investigacions per esclarir els fets i es van fer càrrec de les diligències. La Policia Local va anar al lloc per fer el desallotjament de la platja i per permetre l'aterratge de l'helicòpter.

La platja dels Capellans és una platja vigilada i en el moment del succés s'estava fent el canvi de bandera groga a vermella per vent de mestral. Amb les tres víctimes mortals d'aquesta tarda, ja són 20 les persones que han mort negades a les platges catalanes aquest estiu.

Imatge de l'operatiu que s'ha realitzat a la platja dels Capellans de Salou.

Dues persones mortes i una en estat greu després d'ofegar-se a la platja dels Capellans de SalouCedida

tracking