Diari Més

Municipal

Més de 4.500 ciutadans compten amb la VilaCard

La targeta que ofereix serveix i avantatges als vilasecans es va posar en funcionament el passat 15 de gener

La VilaCard permet utilitzar l'autobús urbà de forma gratuïta.

Més de 4.500 ciutadans compten amb la VilaCardAjuntament Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vila-seca ha informat que 4.505 ciutadans ja compten amb la VilaCard, xifra que representa el 20% de la població empadronada. Del total, 1.485 són menors de 30 anys i 3.010 majors de 30.

El 15 de gener de 202, el consistori va posar en funcionament al municipi la nova targeta ciutadana VilaCard i una versió per als més joves, VilaCard Jove, adreçada als menors de 30 anys. Aquesta targeta ofereix a les persones empadronades un conjunt de serveis i avantatges com, per exemple, accés a l'autobús urbà sense cost afegit, accés als equipaments i a les exposicions del Castell i del Celler, així com un 30% de descompte en l'accés al parc aquàtic Aquopolis de la Pineda.

La targeta ciutadana utilitza la tecnologia Blockhain i la tecnologia Phygical, a més d'oferir un servei de xat online en directe, concretament la «Pineda Xat en directe», disponible en horari d'atenció de l'Ajuntament per tal de resoldre els dubtes.

La tecnologia Phygical permet obtenir dades en temps real i històric del moviment i flux de visitants i turistes a les zones del Castell de Vila-seca i al llarg de la ruta del bus urbà (La Plana - Vila-seca - La Pineda). Per la seva banda, la tecnologia Blockchain permet portar un registre segur, descentralitzat, sincronitzat i distribuït de les operacions digitals, sense necessitat de la intermediació de tercers.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració públic - privada entre l'Ajuntament de Vila-seca, el Laboratori SmartCatalonia de la Generalitat de Catalunya i l'empresa Seeketing.

tracking