Diari Més

Successos

Dues persones mortes i un menor en estat crític després d'ofegar-se a la platja dels Capellans de Salou

Dos homes, de 60 i 46 anys, han mort ofegats i un menor de 15 anys ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones han resultat ofegades aquesta tarda a la platja Capellans de Salou (Tarragonès). Les maniobres de reanimació no han sorgit efecte en dos d'elles, d'edat adulta, que han mort, mentre que la tercera persona, menor d'edat, ha estat traslladada en estat crític a l'Hospital Joan XXIII deTarragona. L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 15:35 hores per un possible ofegament a la platja.

Segons la informació inicial, els socorristes han observat un grup de banyistes amb problemes dins l'aigua a la zona de les roques de la platja. S'han adreçat al lloc i han tret tres persones de l'aigua: dues persones majors d'edat, de 60 i 46 anys, i un menor de 15 anys i fill de l'home de 46, tots tres de nacionalitat romanesa. El servei de socorrisme ha iniciat les maniobres de reanimació als tres, fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El SEM hi ha desplaçat 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat, que han continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar als tres. Malauradament, els dos homes majors d'edat han mort, mentre que el menor d'edat ha estat traslladat crític a l'hospital Joan XXIII. El SEM també ha activat l'equip de psicòlegs.

Els Mossos d'Esquadra estan fent les investigacions per esclarir els fets i es fan càrrec de les diligències. La Policia Local ha anat al lloc per fer el desallotjament de la platja i per permetre l'aterratge de l'helicòpter del SEM. Amb les dues víctimes mortals d'aquesta tarda, són 19 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu.

La platja dels Capellans és una platja vigilada i en el moment del succés s'estava fent el canvi de bandera groga a vermella per vent de mestral.Protecció Civil de la Generalitatrecorda la importància d'extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Imatge de l'operatiu que s'ha realitzat a la platja dels Capellans de Salou.

Dues persones mortes i una en estat greu després d'ofegar-se a la platja dels Capellans de SalouCedida

tracking