Diari Més

Mobilitat

L'Eix Cívic preveu prop de 1.000 noves places d'aparcament públic a Salou

Es preveu la implantació de dues zones d'aparcament que permetran donar servei necessari a la zona centre i de Ponent de Salou

Imatge de les noves places d'aparcament públic a l'Eix Cívic de Salou.

L'Eix Cívic preveu prop de 1.000 noves places d'aparcament públic a SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons la proposta d'ordenació inicial, es projecta la construcció d'un aparcament soterrani de prop de 700 places a la zona centre de l'Eix Cívic, que donarà servei a la zona de Ponent deSalou. Però també, segons proposta de l'alcalde als propietaris i veïns, es va acordar una modificació de l'esmentada proposta, que es materialitza amb un nou aparcament d'unes 300 places, entre soterrat i planta, entre els carrers Berlín i París. En aquest sentit, l'alcaldePere Granadosmanifestava que «l'aparcament en aquest àmbit de l'Eix Cívic és fonamental, si volem articular una mobilitat sostenible, amb una avinguda i carrers adjacents moderns, esponjats, descongestionats, fluids i de qualitat; confortable per al trànsit rodat, però molt especialment per als vianants i l'activitat social; i, per aquesta raó, la construcció dels aparcaments ha de ser una prioritat».

Dit això, l'alcalde deixava clar que «el finançament de l'aparcament que es preveu situar a Ponent s'ha de plantejar amb la fórmula de gestió urbanística d'una petita part dels terrenys de l'Eix Cívic, perquè és la forma d'evitar un augment dels impostos als salouencs i salouenques, per fer-hi front». L'alcalde avançava, a més, que al barri de la Salut es reservarà un espai per a la implantació d'un nou vial de vianants, paral·lel a l'Eix Cívic, més ample que el carrer València de Salou.

tracking