Diari Més

Meteorologia

Una espectacular mànega es deixa veure al litoral de Tarragona

Les pluges han fet que les temperatures hagin baixat lleugerament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ruixats estan descarregant amb força al Camp de Tarragona des de primera hora del matí. Les tempestes han provocat que s'hagi pogut veure unamànega davant del litoral tarragoní, a Miami Platja, Cambrils i Salou. En diversos punts del Tarragonès, la tempesta ha vingut acompanyada de calamarsa.

Cap a les 12 hores, Protecció Civil ha indicat la prohibició de prendre el bany a la platja de la Pineda (Vila-seca) a causa de tempestes elèctriques. D'altres platges com les de Tarragona, Cunit, Creixell o Torredembarra també tenen bandera vermella a causa de la mala mar. Concretament, a la Costa Daurada hi ha 16 banderes vermelles, 8 grogues i 10 verdes.

Arran dels forts aiguats, els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diverses sortides a Tarragona i Reus per inundacions de pàrquings, botigues i garatges. Una de les actuacions més destacades ha estat al Teatre Bartrina de Reus, el qual ha patit filtracions d'aigua.

Les pluges han fet que les temperatures hagin baixat lleugerament més baixes respecte la jornada de dilluns. El Servei Meteorològic de Catalunya manté una alerta groga per intensitat de pluja al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i al nord-oest de Catalunya.

Imatge de la mànega al litoral tarragoní.

Una espectacular mànega es deixa veure al litoral de TarragonaSMC

Algunes de pedres que han caigut durant la calamarsa tenien el tamany d'un ou.

Una espectacular mànega es deixa veure al litoral de TarragonaDiari Més

tracking