Diari Més

Societat

Inaugurada la fira 'Creixell, Terra de Pirates', que tindrà lloc fins al 15 d'agost

A l'acte inaugural hi han assistit aquest migdia diferents regidors de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell

Les autoritats s'han fotografiat al 'photocall' de la parada de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell.

Inaugurada la fira 'Creixell, Terra de Pirates', que tindrà lloc fins al 15 d'agostCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira 'Creixell, Terra de Pirates' ha obert portes aquest matí per primera vegada al nucli històric de Creixell i s'hi estarà fins al 15 d'agost.Es realitza als carrers del nucli històric de Creixell i aplega, entre d'altres, nombroses parades d'artesania, jocs de pirates i alimentació. A l'acte inaugural de la Fira hi han assistit aquest migdia diferents regidors de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell.

Les regidores Silvia Farrero, Pili Romero, Chelo Picón, Montserrat Muñoz, Mari Carmen Marín i els regidors Francesc Sentis, Jordi Moliné, Juan Lara i Jaime Serret han estat presents en l'acte inaugural. La regidora de Turisme Silvia Farrero ha agraït la presència a l'acte dels representants electes municipals. L'alcalde Jordi Llopart no ha pogut assistir a l'acte a causa d'un imprevist.

La comitiva d'autoritats ha fet una visita a les diferents parades de la fira. A la parada de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Creixells'han fet una fotografia en el corresponent photocall. Posteriorment, les autoritats municipals han pujat al nou Trenet Turístic de Creixell i han fet un recorregut d'anada i tornada fins a la platja.

Durant el matí ja s'han fet diferents activitats com ara una gimcana per la canalla que ha comptat amb molta participació i hi ha hagut música en viu pels carrers.

tracking