Diari Més

Unes 3.500 persones gaudeixen del Castellvell MusicFest 2022

Del 29 de juliol al 7 d'agost es van programar 11 propostes musicals per a tots els públics

Ars Aurea Ensemble

Unes 3.500 persones gaudeixen del Castellvell MusicFest 2022Teresa Oliver

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Castellvell MusicFest (CFM) 2022 va tancar diumenge la tercera edició amb un èxit de públic de 3.500 persones. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp i l'Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora van programar 11 concerts del 29 de juliol al 7 d'agost ambpropostes per a tots els públics d'estils diversos tant de músics de prestigi internacional com d'artistes locals.

En general, la pluja va ser respectuosa amb el festival, tret del dia de l'espectacle audiovisual Layla, del grup Hemiòlia, que es va haver d'ajornar fins el proper 26 d'agost.

D'altra banda, el diumenge 7 d'agost, coincidint amb el concert de cloenda del festival es va fer una dedicatòria d'homenatge a la professora de música, Emília Briansó i Herèdia, que va traspassar el passat mes de febrer. A la mitja part del concert, el president de l'Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora, Jordi Borràs, i l'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, van lliurar a les filles d'Emília Briansó una placa en homenatge de la que va exercir, durant molts anys, de professora al Conservatori de Música de Reus de la Diputació.

De cara a la propera edició, l'alcalde Josep Sabaté va anunciar que «ens plantegem anar incorporant coses, com ara algun espectacle de dansa, i fomentar encara més la participació de la gent jove i els nous talents musicals de Castellvell».

tracking