Diari Més

Oci

'Creixell, Terra de Pirates' s'estrena dissabte amb parades i activitats

L'Ajuntament ha impulsat aquesta nova fira adreçada a un públic familiar

Es faran activitats diverses com pintacares per als infants.

'Creixell, Terra de Pirates' s'estrena dissabte amb parades i activitatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell s'omplirà aquest cap de setmana d'esperit pirata. La localitat ha organitzat una nova fira anomenada Creixell, Terra de Pirates,una proposta molt atractiva de lleure i comerç de temàtica pirata adreçada especialment al públic familiar. La fira, que es durà a terme dissabte, diumenge i dilluns té com a objectiu dinamitzar el poble durant la temporada turística, especialment després de dos anys d'aturada gairebé obligada de la majoria d'activitats previstes.

Des de l'àrea de Turisme, expliquen que s'ha apostat per la temàtica pirata, ja que s'ha partit d'una llegenda que explica que en l'època en què la costa catalana patia atacs pirates constants, a Creixell es posava la imatge de pedra de Sant Jaume que avui en dia encara es pot veure a la façana de l'església per a fer fugir els atacants. Aquests, en veure-la, fugien esparverats. Aquest cap de setmana, però, els pirates no només entraran a Creixell, sinó que l'ompliran de diversió i entreteniment.

La fira comptarà amb un bon grapat de parades d'artesania i gastronomia. A més a més, els tres dies es podrà gaudir de les Melodies pirates by Gemelo, de l'Hora de la Taverna, a les 2 de la tarda i de les cercaviles amb el Grumet Escopinya, el Capità Manbik i el Pirata Marras el Malamirada al nucli antic. A la plaça Major s'oferiran demostracions de sofcombat i cada vespre hi haurà un espectacle de foc nocturn. Dissabte, a més, es podrà participar en una masterclass de Zumba Pirata al ritme de Jorge Giralde a la plaça del Mirador.

Els més petits podran participar en diferents tallers programats. Cada dia a dos quarts de 9 del vespre s'oferirà una activitat per aprendre a fer una polsera màgica de llum. Diumenge i dilluns, a les 6 de la tarda, hi haurà el taller de pintacares Pirates, ens pintem les cares? La fira clourà cada dissabte i diumenge a les 10 de la nit i dilluns, a dos quarts de 10.

tracking