Diari Més

Successos

Un irlandès de 47 anys mor ofegat en una piscina comunitària de la Pineda

Quatre ambulàncies del SEM van desplaçar-se fins als apartaments

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 47 anys i nacionalitat irlandesa va morir ahir al matí ofegat en una piscina comunitària d'un bloc d'apartaments del carrer Amadeu Vives de la Pineda (Vila-seca).

Un testimoni va alertar al telèfon d'emergències 112 a les 9.17 hores, indicant que havien tret de l'aigua a un home inconscient i que estava surant a l'aigua.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar al lloc 4 unitats terrestres, que van realitzar les maniobres de reanimació tot i que l'home va acabar morint. A més, es va mobilitzar suport psicològic del SEM per als familiars de la víctima.Fins al lloc també es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra.

Segons Protecció Civil, la víctima d'ahir és la novena que ha mort aquest estiu en piscines a Catalunya. Del total, 6 han estat en piscines privades, dues en públiques i una en piscina comunitària.

A banda de les 9 víctimes mortals, aquest estiu hi ha hagut fins a dia d'avui 22 ferits menys greus, greus o crítics en piscines, dels quals 16 han estat menors d'edat.

L'estiu del 2021 es va tancar amb 8 víctimes mortals a les piscines i un total de 12 ofegaments greus.

tracking